Uncategorized @ro

Top 5 trotinete electrice ZERO

Trotinetele ZERO sunt deja preferate de mulți rideri care au descoperit avantajele vehiculelor electrice mici pentru deplasare urbană. Sunt ecologice, sunt rapide, sunt distractive, ușor de manevrat și mult mai ușor de întreținut comparativ cu o mașină. Iată topul celor mai bune 5 trotinete electrice marca ZERO

1. Trotinetă electrică ZERO 10x,  Baterie 18Ah/52V, Autonomie 65-85 Km, Viteză 65 Km/h, Motor 2 x 1000W, Roți pneumatice 10″ (Negru)

Cu o baterie de 18 Ah/ 52V, o viteză de 65 km/h și o autonomie de 65 – 85 km, ZERO 10 este aici să impresioneze. Are motorizare 2 x 1000W, iar roțile sale sunt de 10 inch.

Dacă vrei o trotinetă electrică zero, te poți opri la ZERO 10X, cea mai bună din serie. Este un model foarte performant, care impresionează în primul rând prin putere, pentru că are motoare duale și suspensie dublă. Aceste motoare hub duale de 1000W oferă o putere nominală de 1600W, cu o putere maximă de 3200 W, ceea ce este de-a dreptul impresionant. Puterea de 3200 W este alimentată de regulatoare de viteză (2 x 25 amperi), al căror rol este de a risipi căldura, pentru ca trotineta să-și mențină performanța, fără să se supra încingă.

Poate fi condusă cu încredere în mediile urbane, chiar și pe drumurile mai puțin line, grație suspensiilor foarte bune. De fapt, ea a fost inițial gândită pentru deplasările off-road, însă pentru că a fost foarte bine primită de iubitorii de motoare electrice pe două roți, producătorii i-au adus completări pentru a fi utilizată cu succes și în traficul din oraș.

Brațele de suspensie fac legătura între roți și corp și sunt propulsate de două amortizoare cu arc (hidraulice) pentru mai mult confort. Ceea ce diferențiază ZERO 10X de alte variante de trotinete electrice este faptul că ambele sale roți au hub în interior.

Are 3 viteze și o poți folosi cu unul sau cu ambele motoare, iar pentru extinderea autonomiei bateriei, ai posibilitatea de trecere în modul ECO, care nu solicită atât de mult bateria ca în cazul modului TURBO. Dacă ai nevoie de o trotinetă electrică rapidă, ZERO 10X poate fi aleasă, pentru că viteza sa maximă este de 65 km/h. Există porțiuni de drum când poți accelera și atunci este bine să știi că poți avea încredere în trotineta pe care o conduci. Din acest punct de vedere, ZERO 10X este minunată.

Autonomia sa este de 65 – 85 km cu o singură încărcare, suficient de mult încât să știi că poți încărca noaptea bateria și apoi poți merge la birou, fără să rămâi cu bateria epuizată în trafic.

Trotineta electrică ZERO 10X poate fi pliată ca să ocupe puțin loc în garaj sau în alt loc pentru depozitare. De asemenea, modul pliat este de ajutor atunci când vrei să o urci în lift sau când intri/ ieși de la metrou. Sigur, nu este cea mai ușoară trotinetă, dar probabil te aștepți la acest lucru, având în vedere profilul său solid.

Trotineta electrică ZERO 10X este recomandată pentru:

– uz personal, dar și pentru companii

– pentru livrări în oraș și între localități apropiate

– pentru navetă

– pentru distracție și timp liber

– oraș, dar și drumul între localități apropiate.

Ce spun clienții despre Trotineta electrică ZERO 10X?

Cei care au comandat deja această trotinetă recunosc că unul din punctele sale forte este puterea și apreciază faptul că poate fi folosită atât în oraș, pe străzi asfaltate, cât și off road. De asemenea, suspensia este impresionantă, iar designul este modern și atractiv. Viteza și accelerația sunt mari, iar la început este nevoie de o perioadă de acomodare.

Ca idee, puterea de 2kW este într-un singur cuvânt WOW„. Pe dual range ajunge la 30 km, iar pe modul single și eco la 70 km. Testată pe drumuri offroad, se comportă excelent și nu crează trepidații sau vibrații inconfortabile. În plus, mai mulți clienți confirmă faptul că trotineta electrică ZERO 10X este ușor de manevrat în oraș, cu un meniu intuitiv

2. Trotinetă electrică ZERO 9, Baterie 13Ah/48V, Autonomie 40-45 Km, Viteză 48 Km/h, Motor 600W, Roți pneumatice 9″” (Negru)

O altă trotinetă electrică ce face valuri în rândul iubitorilor de motoare electrice ca alternativă la deplasările clasice cu mașina pe distanțe mai scurte, este ZERO 9. Aceasta are o baterie de 13 Ah/ 48V, o autonomie de 40 – 45 km și o viteză de 48 km/ h. Este propulsată de un motor de 600W, iar roțile sale sunt de 9 inch.

ZERO 9 este de fapt modelul ZERO 8 cu mai multe îmbunătățiri. Față de trotineta electrică ZERO 8, 9 oferă un control de 25A, cu o putere mai mare și are roți pneumatice de 9 inch. Roțile mai mari oferă o senzație excepțională, un confort mai bun și o încredere mai mare. Te simți în siguranță când conduci trotineta și o poți manevra cu încredere, chiar și pe drumurile și străzile mai puțin line.

Producătorul a gândit sistemul de frânare cu frâne duble (tambur pe spate și frână cu disc pe față). Această configurația este menită să ofere o siguranță mai mare și mai bună la opriri.

Pentru că are o autonomie suficient de mare, de până la 45 km, poți folosi trotineta electrică ZERO 9 pentru navetă, pentru a parcurge distanțe mai mari. Deși pentru acest lucru ai putea folosi și varianta ZERO 10, adevărul este că ZERO 9 e ceva mai compactă și mai confortabilă (poate fi manevrată mai simplu). Dacă livrezi mâncare (prin Foodpanda sau alte astfel de platforme de livrări rapide) sau te deplasezi de acasă la birou și de la birou acasă, cu ZERO 9 poți face plimbări în siguranță, de la start până la destinație.

Merită să mai spunem că pe ZERO 9, sistemul de iluminare este foarte bun și asigură o vizibilitate corespunzătoare. Este prevăzută cu două faruri LED în față și 3 faruri în spate. Astfel, vei putea circula chiar și pe străzile cu vizibilitate mai slabă sau pe timp de noapte.

Având roți pneumatice de 9 inch, suspensie frontală încorporată în coloana de direcție și suspensie anti-șoc aerisită în partea din spate, motor de 600W și tracțiune mai bună a roților comparativ cu roțile de 8 inch, ZERO 9 rămâne o alegere excelentă pentru cei care intenționează să-și cumpere o trotinetă electrică nouă. 

Ce spun clienții despre Trotineta electrică ZERO 9?

Conform review-urilor din partea celor care au ales această trotinetă electrică, e ușor să te îndrăgostești de ZERO 9. În afară de faptul că este puternică, este receptivă, cu un set de comenzi intuitive. E simplu de manevrat și chiar poate să încapă în lift fără să fie pliată.

ZERO 9 este apreciată pentru calitatea materialelor din care este fabricată și pentru aspectul său elegant, chiar dacă are un profil robust cu aproape 20 kg. Acest lucru conferă o senzație de încredere de fiecare dată când pui piciorul de placă și vrei să pornești motorul.

Este semnalizată în mod corespunzător cu lumini și se descurcă exemplar în traficul urban, inclusiv pe drumurile în pantă (unghi de 30 grade). Clienții care se deplasează deja pe ZERO 9 o recomandă pentru că își merită banii, având un raport calitate- preț excelent, pentru suspensiile de calitate față – spate și stabilitatea excelentă („parcă plutești„), construcția solidă și ergonomică, autonomia mare și greutatea acceptabilă pentru caracteristicile și funcțiile pe care le oferă.

Îți recomandăm trotineta electrică ZERO 9 pentru:

– livrări

– naveta birou – acasă și invers

– distracție

– deplasare în oraș, dar și între localități apropiate.

3. Trotinetă electrică ZERO 10x, Baterie 21Ah/60V, Autonomie 60-80 Km, Viteză 65 Km/h, Motor 2 x 1200W, Roți pneumatice 10″”, Frâne hidraulice (Negru)

Spre deosebire de varianta ZERO 10X propusă la punctul 1, acest model este diferit în ceea ce privește bateria, autonomia bateriei și puterea motorului. Mai exact, bateria este de 21Ah/60V în loc de 18Ah/ 52V, cum are celălalt model, iar motoarele sunt mai mari, de 1200W, față de 1000W. În rest, viteza și dimensiunea roților sunt neschimbate.

Trotineta electrică ZERO 10x are două motoare duble, de 1200W, ceea ce o face să fie cea mai puternică variantă pe care o poți comanda. Are și suspensie dublă, cu performanțe excelente în oraș, dar și off-road. Roțile sale cu dimensiune de 10 inch și suspensie hidraulică fac ca această trotinetă să se adapteze foarte ușor diferitelor porțiuni de drumuri și inclusiv străzilor accidentate.

Dacă îți dorești cea mai bună trotinetă electrică de la ZERO, ți-o recomandăm pe aceasta pentru că impresionează din toate punctele de vedere. Cele două motoare de 1600 W îi permit să se comporte excelent pe orice drum, iar tu poți avea încredere în vehiculul electric din momentul în care ai pus piciorul pe placă. Motoarele au putere nominală de 1600W și o putere maximă de 3200W, alimentată de regulatoare de viteză de 25 A (două la număr). Aceste regulatoare disipează căldura pentru a menține performanța de top a trotinetei ZERO 10X.

Suspensiile sale sunt excelente, cele două brațe fiind motorizate de două amortizoare hidraulice. Astfel, te vei putea bucura de mai mult confort în mișcare.  Ambele roți ale trotinetei vin cu motoare cu hub în ele. Poți selecta din 3 viteze, precum și între modul TURBO și ECO (acesta te ajută și să economisești bateria, pentru a prelungi autonomia).

4. Trotinetă electrică ZERO 10, Baterie 18Ah/52V, Autonomie 65-70Km, Viteză 55 Km/h, Motor 1000W, Roți pneumatice 10″” (Negru)

În topul celor mai bune trotinete electrice nu putea lipsi modelul ZERO 10, cu baterie 18Ah/ 52V, autonomie baterie 65 – 70 Km și viteză 55 Km/h. Are motor de 1000 W și roți de 10 inch. De fapt, ZERO 10 este o variantă optimizată a trotinetei electrice ZERO 9.

Oferă o putere mai mare și roți pneumatice mai mari, de 10 inch în loc  de 9 inch. Pentru că roțile sunt mai mari, trotineta ZERO 10 este pregătită pentru drumurile de oraș și chiar pentru cele între localități apropiate.

Spre deosebire de o trotinetă cu roți mai mici, ZERO 10 este mai puternică, mai solidă și mai confortabilă, inclusiv pentru deplasări mai lungi.

Construcția sa include un sistem de frânare dublu, cu tambur pe spate și frână cu disc pe față. Pentru că autonomia sa este considerabilă, poate fi folosită cu succes pentru navetă între localități apropiate sau în oraș, de la birou acasă și invers. De asemenea, merită să o iei în considerare dacă vrei o trotinetă cât mai fiabilă pentru livrări. Deci, dacă lucrezi ca livrator sau ai jobul departe de casă, te poți deplasa rapid și sigur cu această trotinetă ZERO 10.

Este prevăzută cu 3 faruri led în față și două în spate, iar asta asigură o bună vizibilitate chiar și pe timp de noapte. Confortabilă și puternică, fiabilă, cu suspensie încorporată în coloana de direcție, suspensie de șoc în partea din spate, cu un design sofisticat și o construcție solidă, trotineta ZERO 10 își merită toți banii.

Îți recomandăm trotineta electrică ZERO 10:

– dacă ești livrator

– dacă vrei o soluție pentru deplasare facilă job – casă și invers

– pentru distracție în timpul liber sau ieșiri în oraș cu prietenii

– deplasare rapidă și confortabilă în oraș sau între localități apropiate.

5. Trotinetă electrică ZERO 8, Baterie 10Ah/48V, Autonomie 30-35 Km, Viteză 40 Km/h, Motor 500W, Roți 8″” (Negru)

ZERO 8 este mezina din topul nostru și ți-o recomandăm dacă acum cauți o trotinetă electrică la preț accesibil, dar cu performanțe foarte bune, fiabilă și se încredere. Iată cu ce caracteristici vine. Are acumulator 10Ah/ 48V, cu autonomie 30 – 35 km și viteză de 40 km/h. Are motor de 500W și roți mai mici, de 8 inch.

Spre deosebire de celelalte modele prezentate mai sus, ZERO 8 este mai ușor de manevrat pentru că are roțile mai compacte și greutate mai mică.

Trotineta are suspensii cu arc pe față și pe spate, nu vibrează, ci se simte la fel de confortabil și pe drumurile mai puțin line. Designul său modern este gândit în termeni de confort. Trotineta se pliază complet, pentru transport ușor pe scări, în lift, la metrou etc. În plus, dimensiunile mici o fac să ocupe puțin loc pentru depozitare (pe balcon, pe terasă, sub birou, în garaj, în magazie sau în alt loc ferit, ca să nu te împiedici de ea).

Are distanță de frânare mică, grație frânei de pe spate (tambur) și a suspensiilor față – spate. Ecranul cu LED e ușor de citit

Ce zic clienții despre trotineta electrică ZERO 8?

Cei care folosesc deja o trotinetă electrică ZERO 8 o recomandă pentru posibilitatea de a configura puterea motorului și viteza maximă, pentru că pornește lent, fără bruscare, pentru autonomie, reglarea ghidonului, lumini, ecran și suspensie.

Este fabricată din materiale de bună calitate și arată bine din punct de vedere estetic. Accelerează ușor, urcă fără probleme în pantă, are amortizoare bune, cu arc, este silențioasă și modulară (este utilă pentru că poți înlocui ușor componentele).

Îți recomandăm trotineta electrică ZERO 8:

– dacă vrei o trotinetă ZERO mai ieftină

– dacă vrei o trotinetă mai compactă

– dacă ești livrator

– pentru parcurgerea distanței birou – casă/ casă – birou

– pentru distracție și timp liber

– pentru oraș și deplasări între localități.

Acestea sunt cele mai bune trotinete electrice ZERO în prezent. Alege preferata, comandă, urcă pe placă, pune cheia în contact și pornește la drum. Descoperă și tu toate avantajele unei trotinete electrice ZERO.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *